Wat is kantooroutomatisering en die voordele daarvan?
Wat is kantooroutomatisering en die voordele daarvan?

Video: Wat is kantooroutomatisering en die voordele daarvan?

Video: Wat is kantooroutomatisering en die voordele daarvan?
Video: What is Office Automation? What is Office Automation System (OAS) Benefits of Office Automation 2024, Mei
Anonim

Kantoor outomatisering maak dit vir besighede moontlik om hul produktiwiteit te verbeter en bestaande te optimaliseer kantoor prosedures wat tyd, geld en menslike pogings bespaar. Kantoor outomatisering sluit gesofistikeerde en komplekse take in, soos die integrasie van front kantoor en agterste stelsels om jou besigheid gladder te laat verloop.

Om ook te weet is, wat is die belangrikheid van kantooroutomatisering?

Begrip Kantoor outomatisering Dit word gebruik om digitaal te skep, te stoor, te manipuleer, en uit te lê kantoor inligting en data wat nodig is vir die bereiking van basiese take en doelwitte. Kantoor outomatisering maak dit vir besigheidsorganisasies moontlik om hul produktiwiteit te verbeter en makliker maniere te herken om besigheid te doen sonder winsoogmerk.

Net so, wat is die voordele van outomatiese stelsel? Voordele en nadele van outomatisering . Voordele algemeen toegeskryf word aan outomatisering sluit hoër produksietempo's en verhoogde produktiwiteit, meer doeltreffende gebruik van materiaal, beter produkgehalte, verbeterde veiligheid, korter werksweke vir arbeid en verminderde fabriekslooptye in.

Hierin, wat bedoel jy met kantooroutomatisering?

Kantoor outomatisering verwys na die uiteenlopende rekenaarmasjinerie en sagteware wat gebruik word om digitaal te skep, te versamel, te berg, te manipuleer en oor te dra kantoor inligting wat benodig word om basiese take uit te voer. Kantoor outomatisering was 'n gewilde term in die 1970's en 1980's toe die tafelrekenaar op die toneel ontplof het.

Wat is die komponente van kantooroutomatisering?

Die belangrikste funksionele komponente van 'n kantooroutomatisering stelsel sluit teksverwerking, elektroniese pos, inligtingberging en herwinning, persoonlike bystandkenmerke en taakbestuur in. Dit kan op verskeie soorte hardeware geïmplementeer word en sluit gewoonlik 'n videovertoonterminaal, 'n sleutelbord vir invoer en 'n

Aanbeveel: