Wat is SAP Brownfield implementering?
Wat is SAP Brownfield implementering?

Video: Wat is SAP Brownfield implementering?

Video: Wat is SAP Brownfield implementering?
Video: How To Create a Realistic SAP Implementation Plan 2024, Mei
Anonim

Stelselomskakeling, ook bekend as die ' Brownfield '-benadering, stel migrasie na SAP S/4HANA sonder her- implementering en sonder ontwrigting van bestaande besigheidsprosesse. Terselfdertyd maak dit herevaluering van aanpassing en bestaande prosesvloei moontlik.

Wat dit betref, wat is Greenfield en Brownfield in SAP?

Ek sal probeer om dit eenvoudig te maak: die Groenveld benadering is 'n nuwe implementering van 'n S/4HANA-stelsel wat van voor af begin; die Brownfield benadering bestaan uit 'n Omskakeling (sagteware-opgradering en datatransformasie) van die bestaande en volledige SAP ECC-stelsel in 'n S/4HANA een en uiteindelik is die Bluefield-benadering

Boonop, wat is Bluefield-implementering? BLOUVELD ™ bied 'n outomatiese pad na SAP S/4HANA met werklike besigheidswaarde - versnel jou reis om 'n Intelligente Onderneming te word. Om te transformeer na 'n nuwe ERP-stelsel by groot maatskappye is op sy beste 'n komplekse saak en in die ergste geval deurspek met gevare, hoofpyne en wegholkoste.

Tweedens, wat is Greenfield SAP-implementering?

'n " Groenveld " of "Vanielje" implementering is die tradisionele manier van implementering a SAP stelsel. Die span – wat uit sowel konsultante as sleutelgebruikers bestaan – begin by beste praktyke en ontwerp die eindstryd ERP -oplossing met inagneming van die span se gesamentlike ervaring.

Wat is aktiveer metodologie?

SAP Aktiveer is 'n implementering metodologie gebruik in SAP S/4HANA en unieke kombinasie van 3 kernpilare, SAP Guided-konfigurasie, SAP Best Practices & Metodologie . Dit is 'n opvolger van Accelerated SAP (ASAP) en SAP-bekendstelling metodologie . Dit bied ook volledige inhoud en leiding aan elke span van jou projek.

Aanbeveel: